Комунальне некомерційне підприємство "Маловисківська лікарня" 
  

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання










Головна » 2016 » Травень » 18 » Чиста лікарня безпечна для пацієнта
10:30
Чиста лікарня безпечна для пацієнта

Проект «Чиста лікарня безпечна для пацієнта»

З метою розповсюдження знань про наслідки внутрішньолікарняної інфекції та організацію заходів безпеки, починаючи із 2008 року в Україні активно функціонує асоціація «Служба організації інфекційного контролю». Основна місія служби – збереження здоров’я персоналу та пацієнтів закладів.

Одним із значимих кроків є проект «Чиста лікарня безпечна для пацієнта». Метою проекту є дотримання стандартів чистоти та гігієни у лікувально-профілактичних закладах України згідно чинного законодавства, забезпечення належного стану гігієни у лікувально-профілактичних закладах.

На сьогоднішній день до проекту вже долучилися 600 відділення закладів охорони здоров’я України. Вони є показовими та дають приклад і передають свій досвід іншим закладам для налагодження європейського підходу у розробці системи гігієни.

Demo Demo Demo Demo Demo Demo Demo Demo

Маловисківська ЦРЛ на сьогоднішній день є лідером серед учасників проекту в Кіровоградській області. Вона перша і єдина в області серед центральних районних лікарень отримала відзнаку «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».

Завдяки наполеглевій праці колективу Маловисківської ЦРЛ на чолі з головним лікарем Чурпієм К.Л. та заступника головного лікаря з медсестринства Ващенко Л.О. два відділення Маловисківської ЦРЛ, а сааме, дитяче та акушерсько-гінекологічне, отримали дану відзнаку.

Колектив лікарні не планує зупинятися на досягнутому та активно веде підготовку для удостоєння даної відзнаки інших відділень. Спеціалістом асоціації служби організації інфекційного контролю був проведений попередній аудит клініко-діагностичної лабораторії та бактеріологічного відділу Маловисківської ЦРЛ. Вона зазначила, що дана лабораторія являється однією з найкращих в області та в подальшому заслуговує також на дану відзнаку.

 

 

 

Переглядів: 835 | Додав: sveta2405 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів